• Helaas vorige week geen verslag. Op de veteranen-app gelukkig wel het verslag dat Meijel had geschreven na de 5-1 nederlaag die zij leden. En daar was geen speld tussen te krijgen: Horn steekt in een uitstekende vorm na 2 mindere wedstrijden!

  Vandaag stond wederom een leuke pot op het programma: Egchel thuis. De afgelopen twee edities van deze confrontatie werden (al dan niet met een beetje mazzel...) gewonnen door Horn.
  Vandaag echter een zeer speciale editie: Horn trad aan met de Prins en de Adjudant in de gelederen: Prins Ralf en Adjudant captain Sietse waren uiteraard van de partij!
  In onze poule zijn lang niet alle tegenstanders van gelijkwaardig niveau. Echter, ploegen als RKSVN, RKMSV, Reuver en Egchel zijn tegenstanders die aardig wat meer weerstand bieden. Gelukkig maar!
  Horn begon zeer aardig aan de eerste helft. Egchel werd op eigen helft vastgezet, en enkele kleine kansjes deden zich al voor. De 1-0 kwam tot stand nadat de verdediging fors onder druk werd gezet. Ralf joeg door op de keeper, die zich verslikte en de eerste Prinselijke goal is een feit! Nog 11 doelpunten verwijderd van de magische 1000!!!
  Horn bleef ook na de 1-0 het spel dicteren. Fraaie combinaties werden op de mat gelegd, ook in de zeer solide verdediging. Met vlagen werd er met speels gemak onder de aanvallende druk uitgevoetbald door Huub, Richard, Johan en Kaj. Op het middenveld maakten Hans(je) en Sietse, geflankeerd door (tweede) Hans en Niek de dienst uit, terwijl Rob en Ralf continue in beweging waren in de spits. Echter is Egchel een uitstekende ploeg en zo nu en dan kwamen de oranjehemden aardig aan voetballen toe. Het meest gevaarlijke moment kwam voort uit een schot van 25 meter, wat maar ternauwernood over de lat getikt kon worden door Roel.
  Een zeer fraaie combinatie tussen Rob en Sietse werd helaas niet beloond. De streep die Adju Siets produceerde stierf in schoonheid onderkant lat.
  Gelukkig kwam voor de rust nog de 2-0 op het scorebord. Dit keer haalde Rob de trekker over en bepaalde zo de ruststand.
  Na de rust bleven Huub, Hans en Johan in de kleedkamer achter. Tobi, Ivo en Sjoerd kwamen voor hen in de plaats.
  In het tweede deel kwam Horn minder aan voetballen toe. Egchel wist meer druk te zetten en had met perioden ook het betere van het spel. Tot kansen leidde dit niet. Horn kwam er met regelmaat gevaarlijk uit, maar de uitstekende doelman van Egchel hield zijn ploeg telkens op de been. Op een fraai uitgespeelde aanval tussen Rob eb Tobi had hij echter geen verweer en de 3-0 was een feit.
  De eretreffer voor Egchel kwam uit een pingel. Niek trapte per ongeluk een aanvaller op de hakken waarop de prima leidende scheidsrechter Ruud Engelen de bal op de stip legde.
  Het laatste noemenswaardige hoogtepunt kwam wederom op naam van Adju Siets. Bijna een kopie van de eerste helft, wederom een afstandsschot wat onderkant lat terug het veld in kwam.
  Weer een aardige pot van Horn, wat ongeslagen de winterstop in duikt. Begin maart staat de eerste wedstrijd pas weer op het programma, dus alle tijd om flink vastelaovendj te gaan vieren! Met de prins en zijn adjudant in de gelederen zal dat zeker geen probleem worden!
  De kabouter zal het ook zwaar krijgen.... Deze zal een oogje in het zeil houden in de prinselijke residentie!