• Na een weekje rust stond vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma. De afscheidswedstrijd van Ed ‘De Bomber’ Timmermans. Na jarenlang hakjes, puntertjes, dribbels en andere hoogstandjes vertoond te hebben, gaan na vandaag de schoenen definitief aan de wilgen! Ed kreeg een passend eerbetoon en zou de tweede helft starten met zijn afscheidstournee. En zo geschiede! Helaas mocht het niet al te lang duren, een blessure gooide roet in het eten. Maar Ed had zijn verdiende afscheid gehad! Ed: bedankt voor de vele sportieve jaren! Het ga je goed!
  De wedstrijd op zich was er een om gauw te vergeten. We hadden 16 (!) spelers ter beschikking. Keuze genoeg voor de technische staf dus! We waren zoals verwacht de bovenliggende partij. De eerste grote mogelijkheid was voor Tom. Hij kreeg de bal van Rob op een presenteerblaadje maar wist de kans niet te verzilveren. Dat gebeurde aan de andere kant wel. Via een scrimmage kreeg een Kessel speler de bal prompt voor zijn voeten en scoorde de 0-1. Even schrikken. En die schrik werd nog groter toen Kessel de 0-2 scoorde. Echter had het scherpe oog van assistent scheidsrechter Haans gezien dat een Kessel speler buitenspel stond.
  Daarna werd er orde op zaken gesteld. Rob scoorde de 1-1 en stelde Tom in de gelegenheid om fraai de 2-1 binnen te koppen.
  Nadat tweede Hans naar de grond werd gewerkt binnen de 16, mocht Tom aanleggen voor zijn tweede deze avond: 3-1. Snel daarna scoorde Sietse ook de 4-1 na een kluts voor de goal. Niets leek een monsterzege in de weg te staan. Zeker niet toen Boon (ingevallen voor de geblesseerde Rob) alleen op de keeper afging, met ook nog een medespeler naast zich. Keuzes te over. Helaas eentje te veel. Want hij raakte alleen de keeper...
  Toen net voor de rust wederom een klutsbal tot Kessel-doelpunt werd gepromoveerd, was er toch nog sprake van enige spanning.
  Na rust moest er flink gewisseld worden, aangezien iedereen aan de bak wilde.
  Dat kwam het spel niet ten goede. Horn worstelde met zichzelf en Kessel rook bloed. Een foutje van Rody leidde de 4-3 in en het werd nog een heet wedstrijdje. Scheidsrechter Thomas moest af en toe alle zeilen bijzetten om het geheel in goede banen te leiden. Echte kansen werden door beide partijen niet meer gecreëerd. Horn mocht vandaag in de handjes knijpen met de driepunter. Uiteraard werd de open deur weer eens ingetrapt met de gevleugelde uitspraak: ‘Als je ook deze slechte wedstrijden wint, ben je een echte kampioen!’
  We gaan het zien! Maar vooralsnog staan we bovenaan de ranglijst, met een gelijk puntenaantal als Neer.
  De competitie blijft spannend!

  Volgende week uit naar Panningen!