• Nog steeds als trotse koploper, reisde de ploeg van coach Fred vandaag af naar Panningen. Waar we vorige week 16 man hadden, kregen we vandaag met veel kunst en vliegwerk 11 spelers op de been. Ook coach Fred was alleen. Wellicht was dat ook de oorzaak dat we onze shirts, ballen en waterzak in Horn vergeten waren! Vandaag dus spelend in (mooi paars is niet lelijk) uittenues van Panningen...Gelukkig hadden we geen wissels, dus daar hoefde hij zich niet druk om te maken! Roel Schreurs en good old Bennie Creemers waren bereid ons uit te helpen, hulde hiervoor!
  Vanaf het begin hadden we het lastig. dat we niet geheel speelde met het 'normale elftal' was duidelijk, al werkte iedereen er keihard voor. Van goed voetbal was slechts op enkele ogenblikken sprake. Minimale kansjes werden gecreëerd. Ook Panningen kreeg een flinke mogelijkheid nadat Kaj zich verslikte in een van de boomlange aanvallers. De inzet was echter te zwak. Enkele ogenblikken later wederom problemen voor het Horn doel. Keeper Roel kreeg een afstandsschot niet onder controle en Dennis tikte in de rebound een tegenstander licht aan. Een strafschop tot gevolg, die koeltjes werd benut: 1-0. Erg lang konden ze daar niet van genieten, want we begonnen de overhand te krijgen. Eerst was het Sietse die raak mikte, en even later speelde onze captain met een beetje mazzel Toby aan, die fraai de 1-2 binnenschoot. Net voor rust had Roel S de 1-3 voor het binnenschieten, maar geheel vrij voor de keeper raakte hij slechts de paal.
  In de kleedkamer was het duidelijk: snel de 1-3 maken en de wedstrijd uitspelen.
  Hoe anders kan het gaan. De tweede helft was niet om aan te gluren. We waren niet van speelhelft veranderd, maar compleet van veld (gewoon, omdat het kan). Daar waren we blijkbaar van onder de indruk.
  We kregen weinig kansen, enkel wat afstandsschoten die geen probleem waren voor de keeper. Panningen kreeg ook 1 kansje.... Vanaf rechts werd een compleet mislukt schot gepromoveerd tot assist. Roel D verkeek zich op zowel de assist als het daaropvolgende schot in de korte hoek, en plotseling was het 2-2.
  Hoewel van enige paniek nog geen sprake was, werden we toch enigszins zenuwachtig. We waren zeker beter, maar er zaten teveel foutjes in ons spel. Korte passjes die net niet aankwamen, ballen die van de voeten afspringen, noem maar op. Een gelijkspel dreigde. Echter, 10 minuten voor tijd, kregen we een hoekschop. Sietse neemt deze door Niek kort in te spelen en deze kaatst de bal terug. De assistent scheids gooit zijn vlag de lucht in, echter de scheidsrechter staat op 1 lijn en geeft aan \"doorspelen!\". Sietse schiet de bal vervolgens in de korte hoek, waar de keeper niet vrijuit gaat: 2-3!
  Als Sietse even daarna de keeper weer voor paal zet, is de wedstrijd gespeeld:2-4.
  Wederom geen wereldprestatie, maar wel weer een driepunter!
  In de komende twee potjes treffen we Meijel en Egchel, tegen zulke tegenstanders zal ander veldspel nodig zijn.