• Een wedstrijd die om diverse redenen bijzonder genoemd mag worden. In de eerste plaats was dit de topper in de veteranenklasse. Beide ploegen waren immers nog ongeslagen dit seizoen.
    Maar ook vanwege ‘de derde helft’, die genuttigd zou worden in Neer. Eerst effe in de kantine van de plaatselijke RKSV, maar als afsluiter bij het café van Randy.
    Eerst maar eens een pot ballen, kijken of er wel reden voor een fissa is!
    Daar leek het de eerste helft totaal niet op! In de as ontbraken captain Sietse en Rob. Dat, en een grerig Neer, zorgde ervoor dat we niet ‘ons’ spelletje konden spelen. De snelle flankspelers van de tegenstander zorgde voor hoofdbrekens in de Hornse defensie, die al met al knap standhield. Echter een geplaatst afstandsschot was keeper Roel te machtig. Richard en Johan hadden in het centrum van de verdediging de handen vol, het middenveld met Dennis en Ralf konden de spitsen Tom en Tobi maar mondjesmaat vinden. Als klap op de vuurpijl viel ook nog de (terechte) 2-0.
    In de kleedkamer was de stemming niet al te best, totdat plotseling Sietse zijn hoofd om de deur stak. Hij had via de app de wedstrijd gevolgd en zich naar Neer gespoed. De tweede helft speelden we dus mét Sietse en Rob. Ook Kaj kwam de gelederen versterken. Dat heeft Neer geweten! Een volledig andere wedstrijd ontwikkelde zich. Sjoerd kreeg al snel een dot van een kans, maar de Neerse keeper redde prima. De snelle aansluitingstreffer bleef uit. Tot een misverstand op de flank leidde tot Horns balbezit en Ralf werd diep gestuurd. Alleen op de keeper af maakte hij geen fouten: 2-1! Alles was weer mogelijk. Beide ploegen bleven lekker ballen, maar echte kansen ontstonden nauwelijks. 10 minuten voor tijd gebeurde het alsnog. Ralf kreeg de bal op 25 meter recht voor het doel. Een streep volgde en iedereen op het veld was vol verbazing over de prachtige treffer: 2-2! Een mooie uitslag. En.....reden tot een feestje! Neer werd nog even onveilig gemaakt!
    Volgende week geen wedstrijd, over twee weken Kessel thuis!